Targonca vizsga kidolgozott tételek

Beküldve

A targonca tanfolyam kidolgozott tételeivel érintőlegesen már foglalkoztunk egy korábbi cikkben, most megpróbálunk bővebb iemereteket adni a témában.


Az OKJ-s targonca tanfolyam kidolgozott vizsgakérdései nagy segítséget jelent a képzés résztvevőinek, mert általuk pontos képet kapnak arról, hogy miket kell tudni a targonca vizsgán. Aki a kidolgozott tételsort megtanulja, azt nem éri meglepetés, amikor vizsgázik. Ezért a kidolgozott targoncás vizsgakérdések értékes részét képezik a targonca vizsgára felkészítő folyamatnak. Az alábbiakban elmondjuk, hogy milyen feladatokat tartalmaznak a kidolgozott tételek, és a Majsai Autósiskola miképp biztosítja ezt minden targoncás hallgatójának.

 

Targonca vizsga kidolgozott tételek útmutatója

 

 A tételek „A” jelű és „B” jelű kérdéseket tartalmaznak. Az „A” jelű kérdések a targoncavezetőket érintő munkavédelmi ismereteket, a „B” jelűek pedig a targoncavezetők speciális ismereteit foglalják össze. A targonca vizsgán 1db „A” jelű és 1db „B” jelű tételt kell húzni, ezután 10 perc áll a rendelkezésre a tételek kidolgozására. Érthető, hogy mennyivel egyszerűbb a dolgunk, ha a kidolgozott tételek korábban már a rendelkezésünkre álltak.

 

Nyilvánosak, vagy titkosak a targonca vizsga kidolgozott tételei?

 

A tételsor bárki számára hozzáférhető, tehát nyilvános, a tételsor pl. a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján is fellelhető. Itt mindig az aktuális kérdéseket, feladatokat lehet megtalálni, mert időnként változtatják, de kidolgozni magunknak kell. Mennyivel könnyebb a dolga annak, aki jelentkezik a Majsai Autósiskola OKJ-s targonca tanfolyamára, ahol a képzőszerv az éppen aktuális tételeket már kidolgozva adja át a hallgatóknak.

 

Kell fizetni a targonca vizsga kidolgozott tételeiért?

 

A tételsorhoz teljesen ingyen hozzá lehet jutni, csak egy email-t kell írni a Majsai Autósiskola ügyfélszolgálatára, és ebben egy mondatban igényelni kell. Elég ha annyit írunk: Kérem, szíveskedjenek elküldeni a targonca vizsga kidolgozott tételeit. A képzőszerv ellenőrzi, hogy aki a kérést küldte az valóban az OKJ-s targonca tanfolyam regisztrált hallgatója. Ha igen, akkor elküldi a tételsort, ha nem, akkor jelzi a levél írójának, hogy jelenleg nincs jogosultsága a targonca vizsga kidolgozott tételsorához. Ezen az állapoton könnyen lehet változtatni, mert a folyamatosan induló targonca tanfolyamokra bármikor lehet jelentkezni.

A targonca vizsga kidolgozott tételeit a Majsai Autósiskolánál minden hallgató részére biztosítják, ezzel is elősegítve a sikeres vizsgához a felkészülést

 

 

 

 

,

Megjegyzések

Ehhez a cikkhez nem fűzhető megjegyzés.

← Régebbi Újabb →